Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Transfervrije Martial Zet Carriere Voort Bij Aek Athene

Transfervrije Martial zet carrière voort bij AEK Athene

Franse spits tekent voor drie jaar in Griekenland

Ex-United-speler hoopt op hernieuwd succes in Athene

De transfervrije Anthony Martial heeft een driejarig contract getekend bij AEK Athene. De Franse spits verliet Manchester United afgelopen zomer na een teleurstellend seizoen waarin hij nauwelijks speeltijd kreeg.

Martial hoopt in Athene zijn carrière nieuw leven in te blazen. De 27-jarige aanvaller beleefde zijn beste periode bij United in het seizoen 2019/20, waarin hij 17 doelpunten maakte in alle competities. Sindsdien heeft hij echter moeite om zijn vorm vast te houden.

AEK Athene is een van de meest succesvolle clubs in Griekenland en heeft 32 landstitels gewonnen. De club speelt dit seizoen in de UEFA Europa League en hoopt met Martial een gooi te doen naar de titel.

Martial is de tweede Franse speler die deze zomer bij AEK Athene tekent. Eerder legde de club ook Myziane Maolida vast. De verwachting is dat Martial een sleutelrol gaat spelen in het team van trainer Matías Almeyda.

Martial is blij met zijn overstap naar AEK Athene. "Ik ben erg enthousiast om bij deze geweldige club te spelen", aldus de spits. "Ik wil mijn best doen om het team te helpen succesvol te zijn."


Komentar